Over ons

De basis van de gezondheid begint met voeding. We worden overspoeld met veel verschillende producten op de markt die goed voor je zouden zijn, maar eigenlijk weten we niet meer wat nou wel of niet gezond is. 

Uit de natuur kunnen we alle voedingsstoffen halen die ons lichaam nodig heeft, waarom bewerkte producten gebruiken als het natuurlijk en gezonder kan. Daarom gaan wij het op een gezond manier aanpakken. Op deze website vindt u natuurlijke producten, die geschikt zijn voor jong en oud, wel of geen (top)sporter.

De basis van Royal Bee ligt bij de werkzaamheden als sportcoach. Samen met de klant de vitaliteit verbeteren door te sporten. Al gauw kwamen wij tot de conclusie dat het met alleen bewegen het niet gaat lukken, daarom hebben we ons kennis verbreedt tot voedingsspecialist.

Door onze passie voor de natuur, zijn we in aanraking gekomen met de bijen. Het is fascinerend hoe bijen producten kunnen maken die zo rijk zijn aan voedingstoffen. Deze producten hebben zoveel voordelen voor de mens. Hier is men helaas niet van op de hoogte, dat motiveert ons om deze kennis en producten met jullie te delen!

Op deze website vindt u enkel 100% natuurlijke voeding, die goed is voor uw gezondheid en tevens bij kunnen dragen aan uw sportprestaties. De productinformatie, de voordelen en voedingstoffen vindt u bij de producten zelf. 

Mist u nog informatie, of is niet alles duidelijk? Schroom niet om uw vragen te stellen, Wij beantwoorden ze met alle liefde!

Team Royal Bee.