Over ons

De basis van de gezondheid begint met voeding. We worden overspoeld met veel verschillende producten op de markt die goed voor je zouden zijn, maar eigenlijk weten we niet meer wat nou wel of niet gezond is. Uit de natuur kunnen we alle voedingsstoffen halen die ons lichaam nodig heeft, dus waarom bewerkte producten gebruiken als het natuurlijk en gezonder kan. Daarom gaan wij het op een gezond manier aanpakken. Op deze website vindt u natuurlijke producten, die geschikt zijn voor jong tot oud, wel of geen (top)sporter.

Al een aantal jaar ben ik werkzaam als personal trainer om samen met mijn klanten de vitaliteit te verbeteren. Al gauw kwam ik erachter dat met alleen bewegen het niet gaat lukken, daarom heb ik mijn kennis verbreedt met een opleiding tot gewichtsconsulent.

Door mijn passie voor de natuur, ben ik in aanraking gekomen met bijen waardoor ik hobby imker ben geworden. Het is fascinerend hoe bijen producten kunnen maken die zo rijk zijn aan voedingstoffen. Deze producten hebben zoveel voordelen voor de mens, hier is men helaas niet van op de hoogte, dat motiveert mij om deze kennis en producten met jullie te delen!

Op deze website vindt u enkel natuurlijke voeding, die goed is voor uw gezondheid en tevens bij kunnen dragen aan uw sportprestaties. De productinformatie, de voordelen en voedingstoffen vindt u bij de producten zelf. Mist u nog informatie, of is niet alles duidelijk? Schroom niet om uw vragen te stellen, ik beantwoord ze met alle liefde!